اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

قیمت هر کلیو موز چند؟

قیمت موز به عنوان میوه وارداتی در بازار تهران از کیلویی 40 هزار تومان عبور کرد که دلیل عمده آن را انحصاری بودن واردات این محصول گرمسیری باید جستجو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر قیمت موز در روزهای گذشته افزایش آرام‌آرام خود را آغاز کرد و امروز از کیلویی 40 هزار تومان گذشت.

گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است؛ قیمت هر کیلوگرم موز در میدان مرکزی میوه و تره‌بار تهران 38 هزار تومان به فروش می‌رود و این محصول وارداتی در بازار تهران کیلویی بیش از 40 هزار تومان عرضه می‌شود.

در میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران به دلیل آن که به نرخ های مصوب جور در نمی‌آید،‌از مدتها قبل موز عرضه نمی‌شود.

یک مغازه‌دار در منطقه 19 تهران به خبرنگار فارس گفت: قیمت موز بیش از اندازه گران شده و واقعا دلیل آن را نمی‌دانیم. قیمت‌ها در میدان مرکزی میوه و تره‌بار به شدت بالاست و قیمت خرده‌فروشی در مناطق شمال تهران به 50 هزار تومان هم رسیده است، اما در مناطق ضعیف‌تر مجبور هستیم با قیمت پایین‌تری بفروشیم.

موز جزو 4 میوه مجاز برای واردات است که عمدتاً از کشورهای آفریقایی وارد می‌شود.

گفته می‌شود که واردات این محصول بیشتر انحصاری است و توسط افرادی که تعداد آنها به انگشتان دست هم نمی‌رسد، وارد می‌شود.

موز محصول میوه گرمسیری است و در کشور ما به صورت تجاری پرورش نمی‌یابد. از سال‌های گذشته این محصول وارد کشور شده و ذائقه مردم را به سمت این محصول عوض کرد، به طوری که اکنون این میوه با عنوان محصول لوکس در میهمانی‌ها و یا میوه مناسب برای عیادت‌ها استفاده می‌شود.

کارشناسان معتقدند که خداوند هر محصولی را بر اساس منطقه و نیاز انسان‌ها خلق کرده و اگر محصولی در یک منطقه رشد نمی‌کند، مفهوم آن  این است که انسان‌های آن منطقه به مواد و املاح موجود در آن میوه نیازی ندارد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار